Dinerkaart

Voorgerechten

Carpaccio
met pecorino, rucola, pitten en truffelmayonaise
9,75
Gamba’s
8 stuks in sambalroomsaus met brood
+ 4 gamba’s
10,50
+ 3,-
Gyoza
6 Japanse kip dumplings met soja en wasabi
8,50
Albóndigas a la het Wapen
5 gehaktballetjes in eigen jus met brood
6,95
Soep van “t moment
zie krijtbord of vraag de bediening
5,75
Proeverij het Wapen
selectie van diverse warme en koude voorgerechten
(vanaf 2 personen)
12,50 p.p.

3 gangen maandmenu 28,50
zie link

Lekker vooraf of erbij

Zuurdesembrood
met kruidenboter, pesto en aioli
5,95
Soep van ’t moment
zie krijtbord of vraag de bediening
5,75
Plenkske
diverse ham- en worstsoorten, brood en olijven
9,75

Hoofdgerechten

Biefstuk spies
200 gram met stroganoff saus
18,50
Varkenshaas
puntjes met spekjes in pestoroomsaus
17,25
Vangst van de week
wisselend visgerecht
17,50
Brie (V)
in tempura gebakken met walnoten en sinaasappel
16,95
Fried rice
oosters, met gamba’s en groenten
17,95
Coquelette
Frans haantje 450 gram traditionele wijze
16,95
Proeverij van hoofdgerechten
selectie van, op etagère geserveerd
(vanaf 2 personen)
21,50 p.p.
Kindergerecht
in overleg
8,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en mayonaise behalve de shakshuka en fried rice

Truffelmayonaise i.p.v. + 0,50
Aioli i.p.v.+ 0,50
Extra frietjes+ 3,50

Herberghap

Schnitzel
met paddenstoelensaus
14,50
+ Kaas en Spek
+ Gebakken Ei
+ 1,-
+ 1,-
Saté
van kippendijen met satésaus, kroepoek
en gefrituurde uitjes
14,50
Burger
100 % rundvlees met spek, kaas, tomaat,
komkommer
14,50
+ Gebakken Ei+ 1,-
Fish & Chips
met remoulade saus
14,50

De herberghap is de gehele dag te bestellen en word geserveerd met frietjes en salade

Nagerechten

Dame Blanche
met Belgische Callebaut chocolade
6,25
Chocolade droom
mousse, ijs en brownie
7,50
Bavarois
van speculaas met kaneelijs
7,25
Proeverij
selectie van zoetigheden
8,25
Kaasplankje
3 diverse kazen geserveerd met kletzenbrood
9,50