Parkeren en Reizen

Met de auto

Parkeren Spoorlaan
Bij het Wapen van Tilburg en verder aan de Spoorlaan kunt u betaald parkeren met een tarief van € 2,20 per uur. Aan de straat kant kunt u per parkeerticket maximaal 1 uur parkeren. Let op, u kunt enkel met pin of met een parkeer app betalen (zone 51301)

Parkeren Burgemeester Brokxlaan
Aan de andere kant van het spoor door de Willem II Passage (tegenover Het Wapen van Tilburg) kunt u aan de straatzijde parkeren met een tarief van € 1,00 per uur. U Kunt hier enkel met pin of een parkeer app betalen (zone 51360)

Parkeer tips hotel
Parkeergarage de Knegtel
Gasthuisring 60, 5041 TD, Tilburg

Openingstijden: 24 uur per dag geopend.
Tarieven: € 1,50 per uur met een minimum van € 1,00. Een hele dag parkeren kost € 8,00.
Tip: vanuit de voetgangersuitgang van de parkeergarage kunt u eenvoudig de Spoorlaan op lopen. Parkeergarage de Knegtel ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Switchpark Spoorlaan Tilburg
Spoorlaan 21, 5038 CB, Tilburg

Bij Switchpark spoorlaan kunt u kort parkeren met behulp van een reservering via www.switchpark.nl of via de Switchpark app.
Tarieven: € 0.80 per uur. Een hele dag parkeren kost € 6.00

Parkeer tip s’avonds?
Parkeergarage Pieter Vreedeplein
Telegraafstraat 20, 5038 BP, Tilburg

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 07:00 – 04:30 uur, Zon- en feestdagen 10:30 – 04:30 uur
Tarieven: € 2.00 per uur (op zaterdag € 3.00) met een minimum van € 0,50. Een hele dag parkeren kost € 16,00.

‘s Avonds voor maximaal € 5,- parkeren 
In parkeergarage Pieter Vreedeplein geldt een maximaal avondtarief als u ná 18.00 uur inrijdt. U betaalt dan tot sluitingstijd maximaal 5 euro. Het avondtarief wordt automatisch berekend en is voordelig als u langer dan drie uur parkeert.

Met de fiets

Fietsenparkeergarage 
Parkeer eenvoudig en snel je fiets bij de stalling tegenover Het Wapen. Deze stalling is 24/7 geopend en is de eerste 24 u gratis. U kunt hier ook terecht voor eenvoudige reparaties en een bandenpomp, u checkt hier in met uw OV kaart. Indien u deze niet hebt kunt u er 1 lenen bij de stalling of bij de bar van Het Wapen van Tilburg. 

Met het OV

Trein
Het Wapen is erg handig gelegen schuin tegenover het station, hierdoor kunt u eenvoudig vanuit het Wapen op de trein stappen.  Plan uw reis met de trein via deze link

Bus
Het busstation ligt naast het treinstation, pak eenvoudig de bus richting De Beekse Bergen, De Efteling of een andere locatie. Plan uw reis met de bus via deze link