10 Jaar Guus

10 Jaar Guus

Precies 10 jaar geleden ontving ik de sleutel van Het Wapen van Tilburg. Als 25-jarige ging ik na een “kleine” verbouwing van 12 dagen open met Het Wapen 2.0.
Dit bedrijf, dat al sinds 1942 onder de naam Het Wapen van Tilburg bekend staat en al horeca herbergt sinds 1876, is op z’n minst divers te noemen.

In 10 jaar tijd hebben we ontzettend veel ovenachtingen gehad, feesten en partijen, borrels, diners en lunches. Maar ook Catering, Evenementen zoals HapStap, Carnaval, Kermis en stadswandelingen, high Tea’s/Beers/Wines/Whisky’s, escaperooms en meer.

Helaas hebben we ook mindere tijden beleefd met diverse werkzaamheden aan en rondom de stad. Met natuurlijk als klapper de Corona periode. Gelukkig zijn we ook hier doorheen gekomen en staat Het Wapen sterker dan ooit.

Ik wil van dit moment graag gebruik maken om iedereen om mij heen te bedanken voor deze geweldige 10 jaar waarbij ik het zonder mijn trouwe team, Leveranciers, CV ’t Schaand, fantastische vrienden en familie nooit had kunnen doen.

Met in het bijzonder Amanda, mijn steun en toeverlaat en mijn lieve kinderen Anne & Sjors.

Dank allemaal en op naar de volgende 10 jaar !